top of page

ikioma linnunpönttö

89€

4H

2-15 hlöä

Haastavuus

Tämä retki yhdistää perinteet ja nykypäivän, kädentaidot ja sosiaalisen median!

Tiaiset, siepot, kottaraiset, puukiipijät, telkät ja pöllöt - kaikki ne tarvitsevat koloja ja lahopuita pesimiseen. Koska sopivia puita ei aina ole tarjolla, suomalaiset auttavat lintuja rakentamalla tuhansia pönttöjä vuosittain ja nyt sinäkin voit osallistua tekemällä linnuille uuden kodin! 

Rakennamme yhdessä linnunpöntön valitsemallesi linnulle luonto-oppaan avustuksella. Pöntöstä voit tehdä yksilöllisen koristelemalla sen vaikka tuohella tai jäkälällä. Kun pönttö on valmis, viemme sen sopivalle metsäalueelle. Saat itse valita puun, johon ripustamme pöntön. Pönttö numeroidaan ja sen paikka merkitään karttaan. Halutessasi voit liittyä Facebookissa suljettuun ”Your own birdhouse” ryhmään ja seurata omasi ja muiden pönttöjen elämää. Ja toivottavasti innostut rakentamaan pönttöjä myös kotonasi ja lisäät sen pönttöverkostoon.

Retki kestää noin 4 tuntia.

Ikioma linnunpönttö retki voidaan toteuttaa touko-lokakuuussa arkisin tai viikonloppuisin 10.00- 14.00 tai muuna erikseen sovittuna ajankohtana.  Varaukset viimeistään kaksi päivää ennen toivottua retkeä. 

Retki toteutuu, jos mukaan lähtee vähintään 2 henkilöä.

Retken hinta on 89,00 €/ hlö. Perhehinta: 2 aikuista ja 1-2 lasta 249,00€.

Retki voidaan toteuttaa myös isommille ryhmille erillisen tarjouksen mukaan.

Kiinnostuitko?

bottom of page