© 2016 by Best Lake Nature Adventures. 

saimaa meloen

alk.549,00€

3 vrk

8-13Hlöä

Haastavuus

Lähde mukaan opastetulle melontaretkellemme tutustumaan kahteen kansallispuistoon Saimaan sydämessä. Kolmen päivän retken aikana tutustumme Koloveden jylhiin kalliosaariin, Linnansaaren vehmaisiin  lehtoihin ja Joutenveden luonnonsuojelualueen saaristoverkostoon. Myös Saimaan norppa ja monet lintulajit viihtyvät näissä maisemissa, joten kiikari ja kamera kannattaa ottaa mukaan. Retki vaatii jonkin verran melontakokemusta kajakilla sekä hyvää peruskuntoa. Päivittäiset melontamatkat 12-30 km/pvä. Mukana on kaksi opasta, joten tarvittaessa ryhmä voidaan jakaa kahtia ja meloa toisen ryhmän kanssa lyhyempää reittiä.

Retken hinta 549,00€ sisältää: opastuksen, aamupalat (2krt), lounaat ( 2 krt), päivälliset (2 krt), korkeatasoisen huvilamajoituksen 2 yötä ( 2 hh). Jos tarvitset myös melontavarusteet: kajakin, melan ja liivit, ovat ne vuokrattavissa oppailta 150€ lisähintaan.

Retken ajankohta 8.-10.9.2017. Retken varaus viimeistään kaksi viikkoa ennen retken alkua.

Retken lähtöpaikka on Koloveden kansallispuistossa ja päättymispaikka Oravissa. Saapuminen, siirtymiset ja paluu omilla autoilla. Tarkemmat ohjeet retkestä saat, kun ilmoittaudut mukaan.

Retki toteutuu, jos mukaan lähtee vähintään 8 henkilöä. Retki toteutetaan yhdessä Wild adventure Finlandin kanssa.

Retken ohjelma:

Perjantai 8.9

klo 12.00 saapuminen Koloveden kansallispuistoon. Melonta, illallinen ja sauna.

Lauantai 9.9

Siirtyminen Oraviin, melontaa Linnansaaren kansallispuistossa sekä tutustuminen  Linnansaareen. Illalla majoittuminen ja sauna.

Sunnuntai 10.9

Melontaa Joutenveden luonnonsuojelualueella. Kotiinlähtö noin klo 14.00.

Kiinnostuitko?