top of page

 melontaretket

Melojat 5.jpeg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toteutamme tilauksesta myös pidempiä melontaretkiä Lahden ja Iitin alueella. Voit valita kolmesta vaihtoehdosta taitotasoosi sopivan retken.

Retkien hinta sisältää opastuksen kokeneen oppaan johdolla, kaikki melontavarusteet, majoitukset ja osan ruokailuista.

Tule mukaan tutustumaan upeaan järvi- ja jokiluontoon!

Hyvänolon melonta      Retken hinta alkaen 290€.

Melontaa, rentoutumista ja luonnonrauhaa hyvässä seurassa. Melomme pienillä järvillä ja joella, reitti sopii myös aloitteleville melojille.

Melontaa yhteensä kahden päivän aikana n. 25 km. Valmistamme yhdessä nuotioillallisen melontapäivän jälkeen. Yöpyminen teltoissa

yksityisessä saaressa tai mökkimajoitus ( lisähintaan). Melontapäivän päätteeksi ohjattu venyttely.

Kymijoki melonta, 3 päivää    Retken hinta 690€.  ( jos omat melontavälineet, hinta 600€)

Koe upea Iitin rinki- melontareitti Kymijoella ja Iitin järvillä. Reitin kohokohtia ovat Kymijoki Mankalassa, Iitin kirkonkylän kulttuurimaisema, Hiidenvuori ja Kimolan kanava. Reittimme vie meidät myös vireään Vuolenkosken kylään.

Melontaa yhteensä n. 65 km, joten sinulla tulee olla jonkin verran melontakokemusta. Etenemme kuitenkin leppoisaa tahtia.

Yöpymiset hotellitason majoituksissa. Retkeen sisältyvät aamiaiset ja illalliset, lounaat nautimme matkan varren kahviloissa (omakustanne).

Hiiden kierros 4 päivää       Retken hinta 890€. (jos omat melontavälineet, hinta 790€)

Koe upea melontareitti Arrajoen kautta Arrajärvelle, Kymijoelle ja Iittiin. Reitin kohokohtia ovat Arrajoki, Kymijoki Mankalassa,

Iitin kirkonkylän kulttuurimaisema, Hiidenvuori ja Kimolan kanava. Reittimme vie meidät myös vireään Vuolenkosken kylään.

Melontaa yhteensä n. 100 km, joten sinulla tulee olla jonkin verran melontakokemusta. Etenemme reipasta tahtia, mutta ehdimme ihailla

kauniita ja jylhiä maisemia. Yöpymiset hotellitason majoituksissa. Retkeen sisältyvät aamiaiset ja illalliset, lounaat nautimme matkan varren kahviloissa (omakustanne).

alk 295€

1-4vrk

4-6 hlöä

vaativa

Kiinnostuitko?

bottom of page